Jag lever!

Som ni vet har det varit lite si och så med skrivande här ett tag nu! Jag har lite funderingar över hur jag ska lägga upp bloggen när jag har mer bilder än ord jag vill lägga upp, för då är faktiskt bilddagboken bra mycket bättre. Så jag har funderingar över att kanske återuppta den eller börja fiffla mer med bilder här. Medan jag funderar kan ni ta och kolla in den nya grejen, en blogg som jag och Matilda skriver tillsammans!

Dreams and Monkeys: http://dreamsandmonkeys.wordpress.com/

Den handlar om... nej, ni får faktiskt titta själva! :3

Kommentarer
Postat av: Bögen från Dalarna

Hej!Gillar ditt tänkande gällande Chubs&Chasers. Du har helt rätt, det är nog mer en fetish än en läggning. Hade inte tänkt ur den synvinkeln, men det är helt klart så. Bra reflekterat, gillade din kommentar! =)

2009-12-28 @ 01:17:58
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Mie

Hej. Försöker få tag på min son, Kevin, som enligt utsago skall vara hos dig. OM han är det, skulle du då vilja meddela honom att det vore bra om han hörde av sig till oss, så man vet om ungen lever!

För tillfället har han 1 st arg pappa som tänker strypa honom samt 1 st orolig mamma som undrar om han tappat hela skallen, eller hur det ligger till. Stort tack på förhand! Mie - mamma till en försvunnen, långhårig, knasig 17 åring som BORDE RINGA HEM!!!

2010-01-17 @ 20:04:28
URL: http://envanligblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0