Labrapport

Så här kan en labrapport se ut efter att man låtit google translate gå lös på den.

Sammanfattning

Introduktyon
I laboratoriet, studerade vi organisationen av sjön - Yusuf Operon i Cali. Список обороны в размере лактозы и глюкозы в клетке. När mängden glukos i cellen är hög bör man uppmuntra en begränsning av "positiva", vilket gör att gener relaterade till varandra. När det inte finns någon representation av laktos repressor operatör har en enorm potential och förhindrar galaktosidas kopiering och syntes av β -. Repressor och ringer kontroll "negativa". När denna ökning β sithesis Operon - galaktosidas, β - galaktosidas detta katabolizes proteinmolekyler i mjölk och socker till glukos och galaktos.

Material och metoder

Cali Estsheritshia 1655
IPTG läsning
Ong läsning
Tshloroform
SDS läsning
Från 9 - glukos
Från 9 - gliserole
M - Reserv
G 2 Kor 3

Vi började med två kulturer bakt J. Cowley och kultur under perioden 9 - och kultur med glycerol och den andra från 9 - glukos. Vi låter dem växa i en skakande vattenbad under två minuter. (Det var tänkt att vara en timme.) Vi är två serier av rör, vart och ett består av tio rör med M - Reserve, kloroform och SDS att läsa. Vi har lagt till kulturen, och mig i ett provrör, den första i serien vortexed, och lagd på is. En minut senare gjorde samma sak med andra rör i denna serie. Dock kommer lösningarna läggas IPTG till kulturen. För resten av provröret i rad och placeras i kultur, vortexed och lagd på is. Vi har gjort under tiden mellan ett rör och hela proceduren tog ca 20 minuter. När vi gjorde samma sak med kulturen i det andra.

Alla rör i serien, och rörs i ett vattenbad i 5 minuter. Efter att vi lagt Ong läsning synonym laktos i experimentet. I provröret och placeras i ett vattenbad upprörd, denna gång till 30 minuter. Vi stannade vårt svar på 2 Kor 3. Och β - galaktosidas modell börjar bilda --. nitrofenole När upptäcktes av Spektrofotometer nitrofenole, vilket som vi kan mäta mängden β - galaktosidas problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0