Stockholm

Igår drog jag en sväng till Stockholm för att träffa Zid, Wäk och Shriss några timmar... var det tänkt i alla fall. Väl där insåg jag att jag inte ville hem och fick sova över där i stället! Pizza, film, promenader, Alias och Brawl! Och boobs. En jävla massa boobssnack.

Filmen vi hyrde var Gamer, vilket var en riktigt cool film! Karaktärerna och scenerna var astuffa, men den kändes bitvis ganska genomstressad... Skulle helt klart ha varit längre. Men den är absolut sevärd och skitbra! >X3

En tant gick förbi oss när vi var ute och gick... Shriss och jag höll på och bråkade/brottades, vilket tanten besvarade med att ställa sig och råstirra ogillande på oss... Vi upptäckte detta, skärpte till oss lite, hälsade på tanten och fortsatte gå, vilket tanten besvarade med att fortsätta stå still och blänga ogillande på oss. Hon fortsatte stirra medan vi gick iväg. Jag tror inte att hon gillade oss så mycket.

Alias spelades med god laganda... MYCKET god laganda och inte alls med smutskastning inom lagen angående huruvida jag var kass på att förklara eller Shriss var dålig på att uppfatta.

När Wäk hade lämnat oss och vi hade återvänt till Zids hus spelade vi Brawl en stund. Sent som det var var vi alla trötta och jag tog ett par segrar över Shriss och Zid i Brawl. Jag försökte övertyga dem om att jag kunde få förtjäna att unnas ett par vinster för en gångs skull, men Zid och Shriss hävdade bestämt att det inte var det minsta okej och att dom var tvugna att inta energidryck för att reparera sina förlorade spelförmågor. De började sedan spela subspace emissary i co-op medan jag... hejade på. (Jag sov efter 5 minuter.) Jag vaknade upp med jämna mellanrum för att försvara mig mot de eventuella förolämpningar som kastades mot mig. Typ klockan 4-5 (efter att de klarat det och Shriss hade fått trakassera mig klart) var vi i säng.

Följande morgon väcktes jag av ett "Peels", och inte av ett larm, för det hade tydligen aldrig gått av... som tur var vaknade Zid ändå 7.45 och jag och Shriss hann iväg till våra bussar/tåg. Mitt tåg, som jag köpt biljett till på kvällen när jag bestämt mig för att sova över, tyckte att det var en kul idé att vara en timme sent. Detta var för sent för att jag skulle hinna fram till Uppsala i tid för min lektion, och jag köpte en TREDJE hembiljett för ett tidigare tåg. Och nej, jag missade det inte och det var inte försenat, så försök inte. Jag kom hem välbehållen och i tid, ytterst pigg och fräsh och redo att möta dagen. Vilket förstås uppföljdes av en lektion i skolan där jag var ytterst pigg och aktiv och absolut inte sov. Elleeeer...?

Nu vet jag att Wäk kommer gnälla över att han inte har nämnts tillräckligt mycket, så då kan jag ju berätta om följande: Jag hade med mig hans mössa till Stockholm, som han glömt hemma hos mig sist. Denna glömde han nästan hos Shriss, men vi andra påminde honom om att ta med den. När vi lämnade Zids hus var den slutgiltigt glömd där. Killen med koll.

Resten av dagen har jag segat och sovit, samt råkat låsa ute min nya rumskamrat (som för övrigt är väldigt trevlig) och inte vaknat när han bultat på dörrn och ropat, och varit allmänt produktiv. Så som jag är mest.

Snart drar i alla fall Zid iväg till USA... vilket är tråkigt, men jag hoppas på att han kommer få skitkul ändå, utan oss. ^_^ ... Och så är det ju faktiskt bara tre veckor det handlar om. Men i alla fall, dagar som den passerade är sådana som får mig att inse hur lyckligt lottad jag är, som fått helt ovärderliga vänner. Jag älskar er. <3

Tack och adjö!

Kommentarer
Postat av: Yiep

Ok!

2010-02-03 @ 23:14:28
Postat av: Yiep

Ok!

2010-02-03 @ 23:14:36
Postat av: Bögen från Dalarna

Tack för kommentaren!Alla skriver så olika... Men din förklaring till drömtydningen kändes faktiskt mest rätt. Jag är väldigt stressad nu för tiden. Mycket tid går till bloggen, jag jobbar en del hel och har massor i skolan - sista veckan på projektarbetet, prov, etc. Så ja, stress är rätta ordet. Tack! :D

2010-02-08 @ 02:29:14
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0