I'm a barrel I'm a barrel


This weekend was not a very productive one.

Where did my energy go?

Vaknade klockan sju imorse (en och en halv timma innan väckarklockan) med ett PING! och började tänka på vad jag ska köpa till alla i julklapp och ungefär allt annat i hela världen som man kan tänka på. Började entusiastiskt planera dagens städning och annat kul.

När klockan ringde var jag inte lika pigg på att rusa upp och göra saker.

Men jag har varit ganska produktiv idag, massa julklappsfix hit och dit. Det får ni inga detaljer om!

Nu har jag precis ätit. Tänkte göra nåt åt pannkakssmeten i kylen, men det var för jobbigt, så det blev att värma quorn-gryta. Tänkte dricka apelsinjuice till det, men då inga rena glas fanns att tillgå fick det bli mjölk, (dricka direkt från paketet ftw). Tänkte ta en gaffel (vem brhöver kniv?) men upptäckte att det inte fanns några rena. Fick bli en tesked i stället. Jag tror att ungkarlslivet klär mig.

Imorgon får jag allt städa klart. Och kanske diska?

Gonatt!

You can't always get what you want...

Nej, jag kommer inte orka göra serier varje dag för all framtid. Men om dom uppskattas gör jag dom gärna nån gång ibland. >:3


Den första tjejen jag pratar med är Bella, och den andra ska vara Matilda... jag bör nog träna på att rita dem. >X3 På vägen hem letade jag efter mer på Ica. Fick bli Ica's fruktdryck i stället, men det gick bra. (Det var tvunget att vara i kartong.)

Spotify informerade mig om att Julian Casablancas (sångaren i The Strokes) har släppt en egen skiva! Som finns på spotify! Efter lite efterforskning fick jag veta att han ska spela i Stockholm snart! Lycka! Biljetterna var slutsålda. De finns nu på blocket för 1000 kr styck. Mindre glad Tatl. Jag tröstar mig med att jag måste se The Strokes nästa gång de är i Sverige i stället...

And also: http://whatyouseewhenyoudie.ytmnd.com/

Ajö!

Serie-dag!

Var inte superproduktiv större delen av dagen idag. Behövde ringa sjukhuset angående blodprov, men annat kom emellan.
Jag var inte jätteproduktiv större delen av dagen idag. Jag behövde ringa sjukhuset angående blodprov, men annat kom emellan.

När jag blev mera produktiv gick jag och handlade. Jag VET att jag tog en kasse, gubben som stod framför MÅSTE ha stulit den. Jag fick ta massor små gratispåsar och bära i händerna i stället...
Sen jag blev lite mera produktiv och kom iväg och handlade. Jag VET att jag tog en kasse, det måste ha varit gubben framför mig i kassan som tog den. Jag fick ta massa små gratispåsar och bära en del i händerna i stället.

MEN VAD I -

Nu fick Tatl i sin tvätt i maskinen. Hon som tog min tävttid påpekade dock att Olle hade bokat från 18:00, så att jag nog inte hann tvätta så mycket.

Jag borde verkligen ha dödat henne.

Men helvetes jävla skit då!

Tvättmaskinen har varit trasig. När jag kom hem var den lagad. Jag behövde tvätta också så det var ju bra. Den var upptagen dock. Någon som inte hade skrivit upp sig på listan höll på att tvätta.

Det gör ju inte så mycket, tänkte jag och skrev upp mig på nästa timma.

När jag kom tillbaks en timma senare hade det SATANS SVINET lagt i en ny maskin. PÅ MIN TIMMA.

UTAN ATT SKRIVA UPP SIG.

Jag borde AVRÄTTA det ASET.

Not the best of days

Vaknade till en smärre grinighet imorse. Inget vidare att sova med feber, ännu värre att vara vaken. Hade en obehaglig nattsömn, dock med undantag för en dröm insåg jag i min morgongrinighet. Syrran var inkluderad i en dröm som jag i övrigt inte har några som helst minnen av, mer än att det var den enda stunden i natt som jag inte mådde dåligt. Hade dock också en dröm där Annika var med, men den handlade om ett väldigt dramatiskt farväl till henne inför Australien-resan och var inte särskilt humoristisk. Försökte i halvsömnen övertala mig själv om att det kanske vore en bra idé att försöka äta lite idag med responsen "bleh".

När jag till slut tog mig upp från sängen såg enorm smärta sin chans att slänga sig på mig. Mensvärk (elak sådan), great. Och så diarré som nytt symptom, nice. Som om jag inte var svag nog av att knappt ha ätit på tre dagar, enorm blodförlust väldigt välkommen. Snart stapplade jag in i duschen då jag var helt gensomsvettig av feber. Där överskattade jag min egna styrka lite och föll in i kakelväggen med huvudet först. PONK. Här någonstans insåg jag att det kanske nog ändå var idé att skippa skolan idag.

Efter att ha tvingat i mig lite födoämnen (God bess blåbärssoppa) fann jag att Anna K också var sjuk. Efter en kort sjukdomsduell fick jag nog erkänna att hon var aningen worse off than me (ja jag vet att svengelskan börjar nå lite för höga nivåer), men det var trevligt att få gnälla av sig lite ändå. (Vilket upenbarligen inte betyder att eventuella bloggläsare kommer undan).

Smärtan avtog rätt snabbt efter min inte helt optimala morgon och nu är det mest orkeslösheten som inte vill ge med sig. Vilket själklart beror på att jag inte klarar av att äta. Det är inte helt lätt att koncentrera sig på tentaplugg med obefintligt näringsintag. Den är på fredag, uppskattas inte. Och jag är smärtsamt medveten om att tentafail leder till utebivet nyårs-Terebi for sure för min del. Unf indeed.

WHINEWHINE

Nu är jag klar.

Gay

Det hääär har varit en awesome helg för Zid och Wäk kom och hälsade på! Vi hade filmkväll utan film! :'D Alltså, vi spelade olika typer av spel och var ute och gick ibland. Vi spelade (mest Zid) igenom Fahrenheit!

När vi var och tittade på EBC (där jag går nu) såg vi en bil som stod och brummade helt själv på en gård. På vägen tillbaka brummade den FORTFARANDE, så vi var tvugna att kolla så att inte nån försökte kväva sig därinne. Jag SÅG inga slangar, så jag antar att jag hoppas att nån idiot bara lämnade bilen på. Det var i alla fall väldigt läskigt. : |

Nu har jag huvudvärk, yrsel, feber, illamående och hosta. Det var säkert Zid som smittade mig med något. Hävla han. Men det gör inget, för det var jäkligt skoj i helgen! <3

/>

... And that's the end of my story.

Labrapport

Så här kan en labrapport se ut efter att man låtit google translate gå lös på den.

Sammanfattning

Introduktyon
I laboratoriet, studerade vi organisationen av sjön - Yusuf Operon i Cali. Список обороны в размере лактозы и глюкозы в клетке. När mängden glukos i cellen är hög bör man uppmuntra en begränsning av "positiva", vilket gör att gener relaterade till varandra. När det inte finns någon representation av laktos repressor operatör har en enorm potential och förhindrar galaktosidas kopiering och syntes av β -. Repressor och ringer kontroll "negativa". När denna ökning β sithesis Operon - galaktosidas, β - galaktosidas detta katabolizes proteinmolekyler i mjölk och socker till glukos och galaktos.

Material och metoder

Cali Estsheritshia 1655
IPTG läsning
Ong läsning
Tshloroform
SDS läsning
Från 9 - glukos
Från 9 - gliserole
M - Reserv
G 2 Kor 3

Vi började med två kulturer bakt J. Cowley och kultur under perioden 9 - och kultur med glycerol och den andra från 9 - glukos. Vi låter dem växa i en skakande vattenbad under två minuter. (Det var tänkt att vara en timme.) Vi är två serier av rör, vart och ett består av tio rör med M - Reserve, kloroform och SDS att läsa. Vi har lagt till kulturen, och mig i ett provrör, den första i serien vortexed, och lagd på is. En minut senare gjorde samma sak med andra rör i denna serie. Dock kommer lösningarna läggas IPTG till kulturen. För resten av provröret i rad och placeras i kultur, vortexed och lagd på is. Vi har gjort under tiden mellan ett rör och hela proceduren tog ca 20 minuter. När vi gjorde samma sak med kulturen i det andra.

Alla rör i serien, och rörs i ett vattenbad i 5 minuter. Efter att vi lagt Ong läsning synonym laktos i experimentet. I provröret och placeras i ett vattenbad upprörd, denna gång till 30 minuter. Vi stannade vårt svar på 2 Kor 3. Och β - galaktosidas modell börjar bilda --. nitrofenole När upptäcktes av Spektrofotometer nitrofenole, vilket som vi kan mäta mängden β - galaktosidas problem.

RSS 2.0